Bekijk de projecten waar WENS Interieur trots op is

WENS ontwierp en vervaardigde al vele mooie en geslaagde meubelen en interieurs voor een brede groep klanten. Vaak ging het om specifiek maatwerk waarbij we meedachten over het ontwerp en advies gaven over materialen en uitvoering. Bekijk hier ons recente werk en laat je inspireren.


Toon:

 • Stijlvolle én praktische inrichting voor Burst in Rotterdam

  Voor de Rotterdamse vestiging van digitaal bureau Burst namen we hun volledige verdieping van 900 m2 onder handen. Alles werd op de WENS-manier zowel stijlvol als praktisch vormgegeven. We maakten de wanden en meubels hoofdzakelijk van gemelamineerd spaanplaat;een veelzijdig materiaal dat strak en modern kan worden afgewerkt en zich perfect leent voor maatwerk in de interieurbouw.

  info
 • Compleet luxueus interieur voor Croon advocaten

  Op de achttiende verdieping van het schitterende gebouw De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade in Den Haag bevindt zich het kantoor van Croon advocaten. Hier bouwden wij een compleet nieuwe, luxueuze inrichting.

  info
 • Thuis op kantoor bij Van der Helm in Den Hoorn

  Logistiek dienstverlener Van der Helm uit Den Hoorn vroeg ons hun complete kantoor op de tweede verdieping in te richten. Architect Maasdam tekende voor het ontwerp, wij verzorgden de praktische uitvoering. Het resultaat van deze metamorfose is een imponerende kantoorruimte met diverse vertrekken waarin iedereen zich direct thuis voelt.

  info
 • Lobby en pantry in uniek shortstayhotel in Den Haag

  De Toren van Oud (vernoemd naar architect J.J.P. Oud) is een bijzondere blikvanger in de Haagse wijk Zorgvliet. Het driehoekige, achttien verdiepingen hoge gebouw werd gebouwd in 1969 en doet sinds 2019 dienst als ‘shortstayhotel’ voor onder andere expats. Wij creëerden het interieur van de lobby en pantry van dit appartementencomplex voor kort verblijf.

  info
 • Fraaie en functionele inrichting voor CooperVision

  Op verzoek van contactlenzenspecialist CooperVision in Gorinchem maakten wij voor de hele werkvloer diverse meubelstukken op maat. Het meubilair moest goed passen bij de uitstraling van het bedrijf, functioneel zijn en voldoen aan eisen op het gebied van akoestiek.

  info
 • Multifunctioneel meubilair voor Handelsonderneming Inka

  Van Handelsonderneming Inka C.V. uit Gorinchem, een inkooporganisatie voor installatiebedrijven, kregen wij het verzoek hun entree en keuken zodanig in te richten dat zij de ruimte multifunctioneel kunnen benutten. Samen met interieurarchitect Ralf Advokaat van architectenbureau Studio M4 ontwierpen en bouwden wij diverse meubels met meerdere functies.

  info
 • Veelzijdig keukenmeubel voor detacheringsspecialist Xelvin

  Voor de Gorinchemse vestiging van Xelvin, specialist in het detacheren van technici, maakten wij een multifunctionele keuken met bar en inbouwapparatuur op maat. De imposante bar beschikt over tien zitplekken en is daarmee een heerlijke plek om te eten, te werken en te vergaderen. Boven de keuken en bar zorgt een grote luifel voor een meer huiselijke sfeer. Achter het keukenblok bouwden we een garderobekast.

  info
 • Trapkast en kledingkast in Rotterdam

  In een Rotterdamse woning bouwden wij op de begane grond een grote houten trapkast, compleet met balustrade en verlichting inclusief bewegingssensor. De bewoner beschikt nu in zijn woonkamer over flink veel kastruimte en een netjes weggewerkte garderobekast. Aan de achterkant van de witte trapkast, de hoge zijde, maakten wij drie nisjes met planken voor boeken en andere spullen. De trapkast is gemaakt van trendy, ultramat plaatmateriaal met een praktische antifingerprintcoating.

  info
 • Woonhuisrenovatie in Den Haag

  Hoe modern wil je het hebben? In een woning in onze hofstad creëerden wij een superstrakke, greeploze keuken met bijpassend kookeiland, gemaakt van Shinnoki – een prachtig voorbehandeld plaatmateriaal – in de sfeervolle kleur Mineral Triba. De keuken loopt richting de woonkamer door in een laag televisiemeubel, gemaakt van hetzelfde materiaal en in dezelfde stijl. De keuken beschikt over een composieten aanrechtblad en inbouwapparatuur, terwijl de kasten in het complete meubel zijn afgewerkt met fraaie greeplijsten en push-to-openlades.

  info